Комунальники оголосили про перерахунок тарифу на послугу з управління багатоквартирними будинками. Кому чекати платіжок з новими цифрами, йдеться у матеріалі видання golossokal.

На деяких українців може чекати нервовий тік від нових цифр у комунальних платіжках. Чиновники підтримали коригування цін на послуги з управління багатоквартирними будинками у місті Червонограді та селищі Гірник, що у Львівській області.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Як заявили представники житлово-комунального господарства, у середньому тариф для громадян збільшиться на 1 гривню за кожний квадратний метр загальної площі квартири.

Місцева влада пояснила, що підвищення тарифів на послуги комунального підприємства – крок вимушений. На підприємстві 40% працівників одержують мінімальну заробітну плату, розмір якої збільшився з 1 січня, а також буде нове підвищення з 1 квітня.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Багатоквартирний будинок, скріншот: YouTube
Багатоквартирний будинок, скріншот: YouTube

Так, щоб мати можливість виплачувати зарплати та підтримувати стабільну роботу підприємства, вирішили піти на такий непопулярний крок. Коли набувають чинності нові ціни на послуги - не уточнюється.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за газ неприємно "витягуватимуть" ще більше: важливе уточнення, на яке звернули увагу газовики.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка витягне останні копійки: серйозний стрибок цін на газ і світло може статися вже навесні.