Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети встигли оновити цінники на ковбасу та твердий сир.

Варто одразу наголосити на тому факті, що в березні встигли подорожчати деякі види вареної ковбаси, і не на кілька копійок, подорожчання становило майже 5 гривень.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube
Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube

Вартість ковбаси

Згідно з відкритою інформацією, станом на 8 березня середня вартість вареної ковбаси Алан докторська встановлена ​​на рівні 328,49 грн/кг, що дорожче, ніж минулого місяця – 323,20 грн/кг. Ашан докторську загалом можна придбати за 299,00 грн/кг, а Глобине докторську за 254,00 грн/кг.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin

Вартість твердого сиру

Кілограм твердого сиру марки "Ланки Гора" голландський 45% продається по 499,10 грн. Минулого місяця його вартість становила 475,72 грн/кг. Твердий сир "Комо" російський 50% подорожчав майже на 5 гривень до 446,19 грн/кг. Найвигідніша пропозиція щодо твердого сиру в мережі супермаркетів "Новус", тут за 1 кг "Комо" 50% беруть 429,00 грн.

Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin
Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin

Нагадаємо, не вистачає лише булочки: в Україні супермаркети оновили ціни на каву, молоко та вершки.

Раніше повідомлялося, що краще зробити стратегічний запас: кава з шоколадкою стане дорогим задоволенням.

Також, перші весняні ціни на овочі вже радують: подешевшали картопля, капуста та цибуля.