Абонент Vodafone обурився "грабіжницькими" умовами мобільного оператора. За один дзвінок заради швидкої консультації пропонують платити по 20 гривень. Скаргу українець опублікував на facebook-сторінці компанії.

Українець поскаржився на Vodafone через те, що не зміг вирішити своє питання, звернувшись на гарячу лінію. Він більше години чекав на відповідь фахівця, але так і не отримав консультації.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу та пояснили, що швидкість прийому дзвінків залежить від завантаженості лінії. Але якщо доплатити 20 гривень, то оператор обслужить абонента позачергово.

"Якщо питання термінове, за бажанням, можна сплатити 20 грн і зв'язатися позачергово. Можливість з'єднання залежить від кількості абонентів, які одночасно звертаються за консультацією", - заявили в компанії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Рада не сильно задовольнила абонента, який так і не отримав відповіді на хвилююче його питання.

"Якщо клієнту доводиться чекати годину – то у вас немає операторів, ви не виконуєте умов договору. Ви швидку теж викликали – чекаєте на годину – а вам пропонують за 20 гривень приїхати?", - обурився абонент.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Також наш портал інформував, без доплат: "Київстар" дарує українцям хвилини та інтернет – як отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone космічними тарифами забирає у пенсіонерів останнє: "Коли вже нажеретесь?"