"Київводоканал" попередив споживачів про можливі неточності у платіжках. Хто ризикує переплатити за воду та каналізацію, йдеться на facebook-сторінці підприємства.

Побутовим споживачам повідомили, що з 1 по 9 березня облікові бази закриті та покази лічильників не приймаються. У цей період підприємство формує рахунки минулого місяця.

Платіжки за воду. Фото: скрін youtube
Платіжки за воду. Фото: скрін youtube

У "Київводоканалі" попередили, що клієнти, які не встигли передати покази лічильників, отримають платіжки із нарахуваннями із середнього споживання. Тобто висока ймовірність, що сума до оплати буде вищою.

"Якщо ви забули чи не встигли передати показники вчасно, в цьому місяці нарахування буде здійснено за середніми показниками ваших лічильників за попередні періоди. Але якщо ви не передаватимете дані довгий час, це може призвести до невірних нарахувань", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Кияни мають передавати покази, починаючи з 10 числа до останнього дня місяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, будуть великі фінансові проблеми: фахівці водоканалу попередили споживачів.

Також наш портал інформував, що комусь доведеться заплатити більше, а дехто викладе на 20% менше: українцям влаштували тарифну "лотерею".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.