Один із великих мобільних операторів в Україні, "Київстар", отримав дозвіл на використання нового коду "77" для виділення додаткових номерів.

Рішення було ухвалене регулятором – Національною комісією з регулювання у сфері електронних комунікацій. Цей дозвіл дає Київстару можливість використовувати новий код упродовж п'яти років.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

В даний час оператор використовує п'ять кодів: "67", "68", "96", "97", "98". Кожен з них має ємність 10 мільйонів номерів, і ці коди охоплюють близько 79% номерів, що використовуються.

Новий код "77" дасть українцям додаткові 10 мільйонів номерів, що, згідно із заявою, є необхідністю для забезпечення зростання та розвитку мережі.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Відстеження телефону за номером
Відстеження телефону за номером, https://ichip.ru/

"Київстар" прагне розширити свій номерний ресурс і пропонує нові варіанти кодів, щоб покращити обслуговування абонентів і слідувати за зростаючими потребами ринку. Це рішення також дозволить впровадити інноваційні технології та покращити якість зв'язку для користувачів.

"Українці зможуть користуватися домашніми тарифами мобільного зв'язку на території держав Євросоюзу у подорожах тривалістю до 4 місяців", — повідомляє Верховна Рада.

Нагадаємо, у українців підтримають у скрутні часи: у Lifecell дають до 800 гривень на мобільний

Раніше ми писали про 4 місяці безкоштовного роумінгу: мобільні оператори здивували українців халявою

Крім того, Знай.ua повідомляв, що вимикають без попередження: Київстар заявив про важливий момент