Щоб не витрачати зайвого, завжди потрібно знати, де продають потрібні продукти за вигідними цінами. Тому, сьогодні ми розповімо де та за скільки можна придбати огірки та помідори.

Про актуальну вартість овочів, розповіли на порталі Мінфін.

Вартість огірків

Вартість кілограма огірків коливається від 99 гривень до 259 гривень. Ціна залежить від виду овоча та супермаркету, де його продають. Найдешевший варіант - короткоплідні огірки. Купити їх можна лише за 99 грн/кг в Ашані. Трохи дорожче обійдуться тепличні огірки, за які доведеться викласти 99,90 грн/кг.

Вартість огірків. Фото: скрін Мінфін
Вартість огірків. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Аж на 40 гривень дорожче продають колючі огірки - 109,50 грн. Вартість довгоплідних та гладких обійдеться покупцям приблизно в однакову суму - 160-170 грн/кг. Лідером з вартості залишаються огірки Естафета, за кілограм яких потрібно заплатити 259 гривень.

Вартість помідорів

Ситуація з томатами трохи інша. Всі види, окрім рожевих здешевшали за місяць. Тепер в залежності від виду, їх можна придбати від 98,72 до 129 грн/кг. Найдешевший варіант - помідори сливка, які пропонують одразу в 4 великих супермаркетах - Ашані, Варусі, Новусі та Мегамаркеті.

Вартість помідорів. Фото: скрін Мінфін
Вартість помідорів. Фото: скрін Мінфін

Трохи більше доведеться заплатити за червоні помідори, вартість яких сягає 103,76 грн/кг. При цьому лише за 89,90 гривні їх можна купити в Варусі та Новусі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, смак, який може залишити з пустими кишенями: в супермаркетах оновили цінники на свинину та яловичину

Раніше портал Знай інформував, комуналка, пальне та продукти харчування: як здорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення

Також наш портал повідомляв, шуба буде без риби: супермаркети показали нову вартість скумбрії, оселедця та коропа