За останній місяць, майже всі види риби, окрім оселедця опустилися в вартості. В деяких випадках зниження ціни відбулося на понад десять гривень. Але здорожчання було ще більшим.

Щоб заощадити ще більше, потрібно бути в курсі актуальних цін. Тому, сьогодні ми розповімо в скільки обійдеться похід за оселедцем, скумбрією та коропом. Вартість риби в великих супермаркетах оновили на порталі Мінфін.

Риба в супермаркеті, скріншот: YouTube
Риба в супермаркеті, скріншот: YouTube

Вартість скумбрії

Середня вартість кілограма скумбрії обійдеться українцям в 126,96 гривні. При цьому, в Новусі її можна придбати лише за 99,99 грн/кг. В Ашані обійдеться трішки дорожче - 131 грн/кг, а от найвищі цінники в Варусі - 149,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Вартість скумбрії. Фото: скрін Мінфін
Вартість скумбрії. Фото: скрін Мінфін

Ціна коропа

Ситуація з коропом схожа. За місяць цінники на живого коропа опустилися майже на 5 гривень. Тепер середня вартість цієї риби становить 171,03 грн/кг. Найдорожча пропозиція в Метро - 205,09 грн/кг, а найвигідніша ціна в Варусі - 149 гривні.

Вартість коропа. Фото: скрін Мінфін
Вартість коропа. Фото: скрін Мінфін

А от вартість коропа патраного стабільна - 200,45 гривні за кілограм.

Вартість оселедця

З оселедцем ситуація геть інша. За місяць цінники виросли на понад 15 гривень. Якщо в минулому місяці кілограм цієї риби можна було купити за 141 гривні, то зараз за майже 157 гривень. Заощадити кругленьку суму можна в Варусі, де кілограм оселедця обійдеться лише в 127,60 грн/кг.

Вартість оселедця. Фото: скрін Мінфін
Вартість оселедця. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, у магазин без корвалолу краще не заходити: ціни на буряк, картоплю та перець знову набирають висоту

Раніше портал Знай інформував, через зраду поляків українці стануть платити більше: скоро у кожному супермаркеті

Також наш портал повідомляв, супермаркети та ринки стрімко опускають ціни на моркву, капусту та цибулю: який овоч здешевшав найбільше