Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація від компанії "Нафтогаз" та її клієнтів. Справа в тому, що деякі споживачі незадоволені тим, що в квитанціях немає відомих показників лічильників.

Українці не розуміють, для чого компанії "Нафтогазу" потрібні ці показники, адже у квитанціях вони їх не вказують. У свою чергу, споживачі хочуть знати відповідь на дане проблемне питання.

Про це стало відомо завдяки інформації з коментарів під однією із публікацій компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

Передача показників, скріншот: YouTube
Передача показників, скріншот: YouTube

Один із клієнтів компанії поцікавився: "Ось мені цікаво, у квитанції, яка в особистому кабінеті показань лічильника немає. Хоча дані постійно передаю і завдяки деяким вашим співробітникам знатиму дані лічильника напам'ять. Невже не можна зробити цей рядок?".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Передача показників, скріншот: YouTube
Передача показників, скріншот: YouTube

Ще одна клієнтка вирішила дізнатися, що відповіли українцю: "І що вони відповіли? Вже не раз їх питаю про це. Тому що ГРМ не завжди передають до "Нафтогазу", і не зрозуміло, що до чого з тими розрахунками".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Пізніше користувач мережі поділився відповіддю від "Нафтогазу", яку йому надали у особистих повідомленнях. Ось, що написав українець: "Відповіли, що їх цікавить обсяг, а свідчення про газ лічильників це не їхня турбота".

Нагадаємо, допоможе уникнути плутанини: у Нафтогазі поділилися важливою інструкцією.

Раніше повідомлялося, що з 1 березня відбудуться важливі зміни: "Нафтогаз" зробив заяву.

Також, доставка газу входить до 7,96 грн? У "Нафтогазі" пояснили деталь, за яку платять українці.