Деяким побутовим споживачам доведеться платити за доставку блакитного палива за новими реквізитами. Про це йдеться на facebook-сторінці Житомирської філії "Газмережі".

З 1 березня зміняться реквізити для оплати послуг із доставки блакитного палива. Зміни торкнуться побутових споживачів, які мешкають у Коростишівській ОТГ. Правила оплати змінюються у зв'язку з переходом на нового постачальника послуг – національного оператора "Газмережі".

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Зауважимо, що особові рахунки клієнтів залишаються незмінними. Проте уже за березень за послугу з розподілу газу потрібно буде сплачувати за новими реквізитами", - йдеться у повідомленні.

Нові реквізити:

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще
  • Оператор газорозподільних систем Житомирська філія ТОВ "Газорозподільні мережі України";
  • ЕГРПОУ 45204957;
  • МФО: 311647;
  • номер рахунку для фізичних осіб (населення): UA293116470000026038302350830.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Фахівці "Газмережі" попередили, що оплата послуг за лютий, а також виплата заборгованості, що існує, проводиться за старими реквізитами попереднього постачальника.

Раніше портал Знай повідомляв, у "Газмережах" показали, як спрощено подавати свідчення лічильника: інструкція, яка потрібна кожному.

Також наш портал інформував, порятунок від шалених сум у платіжках: що потрібно зробити, щоб не переплачувати за комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "третя платіжка" за газ щомісяця – міф чи реальність: газовики поставили крапку у цьому питанні.