Українцям нагадали, які тарифи будуть діяти на газ у березні: кому пощастить платити мінімальну вартість за кубометр – 7,7 гривні. Про це написали у виданні today.ua.

Підвищення тарифів на комунальні послуги в Україні стали темою для обговорення номер 1. Це й не дивно, адже про зміни говорять чимало експертів. На деякі послуги до кінця опалювального періоду підвищення не планують, в цей список входить і сплата за газ.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Побутові споживачі будуть сплачувати до кінця опалювального сезону за блакитне паливо за цінами, які регулює постачальник. Для більшості громадян постачальником виступає компанія "Нафтогаз", яка пропонує за кубометр газу заплатити 7,96 гривні.

У березні будуть діяти чинні тарифи на газ для всіх споживачів. Відповідно, для побутових споживачів не зміниться абсолютно нічого.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тарифи на газ / фото: Freepik
Тарифи на газ / фото: Freepik

Як платити менше - 7,7 грн/куб

Для родини з трьох осіб соціальна норма використання газу становить 9,9 кубометра. У цьому випадку доцільне використання лише плити. Якщо постачальник газу Нафтогаз – плата за споживання буде становити 78,8 гривні за місяць. Але доставка газу буде вираховуватись окремо, і вона різна у різних галузях.

Водночас можна отримати знижку на газ у розмірі 1%. Це можливо лиш коли оплата проходить до 15 числа кожного місяця, і тоді коли плата виключно за онлайн-сервісами.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка, пальне та продукти харчування: як здорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення

Раніше портал Знай повідомляв, за поїздки у транспорті можна отримати компенсацію: платитимуть по 800 гривень в місяць

Також портал Знай інформував, світло за півціни: як законно урізати свої рахунки за електроенергію