Українці платять за природний газ двома платіжками - за спожитий обсяг та розподіл. Зокрема, один з платежів йде до газопостачальної компанії "Нафтогаз".

В компанії зробили важливе уточнення, яке стосується актуалізації даних. Це стосується тих випадків, коли споживач змінив деяку інформацію про себе. Це може бути прізвище, електронна пошта, номер телефону, тощо. Про те, як оновити дані розповіли в PMG.ua.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Разом зі зміною даних виникає потреба оновити дані в особистому кабінеті. Щоб це зробити, достатньо виконати три прості дії на сайті компанії "Нафтогаз". Для цього в розділі для клієнтів оберіть відповідну вкладку. Після чого виконайте наступний алгоритм:

1) створіть необхідний запит

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

2) надайте особисті документи

3) останній етап - підписка онлайн заяви.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Фахівці уточнили, що оброблення наданої інформації буде відбуватись відповідно до чинного законодавства України. Одним з основних законів є "Про захист персональних даних".

Що дає актуалізація даних

  • дає змогу отримувати дані згідно з особовим рахунком вчасно
  • правильні платіжки за спожитий обсяг
  • доступ до сервісів, через які можна передати показники
  • рівень обслуговування буде якісним

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, не розплатитися до кінця життя: українцям загрожує не лише борг, а й відсотки за комуналку

Раніше портал Знай інформував, від українців приймають заяви на компенсацію за комуналку: хто поверне частину грошей

Також наш портал повідомляв, "Нафтогаз" попередив українців з приводу оплати: "Щоб уникнути..."