Постачальники послуг багаторазово нагадують, що правильність нарахувань у платіжках за спожитий газ багато в чому залежить від споживачів. Щоб не платити зайве, зокрема за газ, потрібно своєчасно передавати показники лічильника. Про це нагадали в "Нафтогазі".

Більшість українців є клієнтами компанії "Нафтогаз" і платять за єдиним тарифом – 7,96 гривні за кубометр. Не секрет, що часом побутові споживачі одержують рахунки із сумами, які не збігаються з фактичним споживанням. Щоб такого не траплялося, в компанії радять вчасно передавати покази лічильника.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

Клієнти "Нафтогазу" мають передавати дані про споживання блакитного палива своєму оператору ГРМ щомісяця – з 28 по 5 число. Тобто, щоб отримати платіжки за лютий без "сюрпризів", передати покази потрібно до 5 березня включно.

Нагадаємо, що для передачі показників газових лічильників можна скористатися онлайн-сервісами "Нафтогазу" - чат-ботом, особистим кабінетом або без реєстрації на сайті.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

Споживачі, які не можуть передати дані через інтернет, можуть звертатися до контакт-центру:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Київстар);
  • 093-300-2-888 (Lifecell).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" застеріг від біди з платіжками: що потрібно зробити, щоб уникнути проблем.

Також наш портал інформував, старим без смартфонів не обійтися: "Нафтогаз" опинився під вогнем критики через дивні вимоги.

Крім того, ми писали, "третя платіжка" за газ щомісяця – міф чи реальність: газовики поставили крапку у цьому питанні.