Лютий, як найкоротший місяць року, вже наводить нас на думки про те, як швидко минає час. Однак, крім цього, у лютого є ще одна особливість – це період передачі лічильника електроенергії.

Поставтеся до цього уважно, адже цього місяця вам дадуть лише 5 днів, починаючи з 28 лютого і закінчуючи 3 березня, щоб передати показники.

лічильник
лічильник

Цей термін – не просто примха енергетичних компаній. Закон вимагає своєчасної передачі, щоб точно розрахувати обсяг спожитої електроенергії за попередній місяць. Це також допоможе уникнути непорозумінь та виставити рахунок із правильною сумою до оплати.

Як передати показники? Варіантів кілька. Ви можете скористатися особистим кабінетом, зв'язатися з контакт-центром (не забудьте перевірити номер у вашому регіоні), скористатися чатом, надіслати SMS або передати дані контролеру.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Передача показників. Фото: скрін youtube
Передача показників. Фото: скрін youtube

Якщо ваш лічильник простий, процес передачі практично формальність.

  1. Просто запишіть цифри, додавши крапку або кому. Але якщо у вас дво- чи тризонний лічильник з поділом на день і ніч, будьте уважні.
  2. Передавайте обидва (або всі три) значення, переконайтеся, що вони правильно вписані, щоб уникнути зайвого клопоту при подальших розрахунках.