ПриватБанк вдвічі знизив тариф на популярну послугу. Спецпропозиція діятиме тимчасово – українці зможуть економити до 20 квітня 2024 року. Про це повідомили на facebook-сторінці фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує клієнтів різними акціями та спецпропозиціями, які дають шанс отримати приємні бонуси. На цей раз українці зможуть заощадити на переказах.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, фінустанова заявила про зниження тарифу на міжнародні перекази через "Приват24" на карту будь-якого банку світу. Клієнтам нараховуватимуть комісію двоє менше - 1% замість 2%.

"Акція триватиме з 20 лютого до 20 квітня. Тариф на період акції складає 1% від суми переказу (мінімум 25 грн) замість 2% (мінімум 50 грн)", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку нагадали, як здійснювати міжнародні перекази через мобільний банкінг:

  • відкрити меню "Переказ на карту";
  • вибрати картку закордонного банку або заповнити дані вручну;
  • вказати суму переказу та вибрати "Продовжити".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 500 грн на місяць: ПриватБанк нарахує бонус на карти українців, кому пощастить.

Також наш портал інформував, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картками ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що в ПриватБанку дарують клієнтам новенькі iPhone 15 Pro: хто може отримати щедрий подарунок.