Українців закликають своєчасно передавати показники газових лічильників, але часто дані пропускають "мимо вух" і нарахування у платіжках сильно відрізняються. Про це свідчать скарги на facebook-сторінці "Нафтогазу".

До газопостачальної компанії звернулася українка, якій нарахували борг за газ за нульового споживання. Вона заявила, що газ не використовується з моменту встановлення лічильника й показники на ньому – одні нулі.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

За словами жінки, вона щомісяця передає незмінні показники, проте у лютому їй виставили рахунок.

"Я щомісяця передаю показники й вони по нулях з початку встановлення лічильника, бо я не користуюсь газом, і ці показники є в моєму особистому кабінеті. В цьому місяці мені виставили рахунок, ваші оператори кажуть що вони бачать мої показники, але ж облгаз передав інші", - написала жінка.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Клієнтка "Нафтогазу" заявила, що дії постачальників послуг схожі на якусь "схему" з вибивання грошей.

"Це що, схема по збору грошей.Мало того що я сплачую доставку газу, яким не користуюсь, так тепер мені ще приписують газ, який я не використовувала", - поскаржилася клієнтка.

У "Нафтогазі" відреагували на скаргу та пообіцяли розібратися з некоректними нарахуваннями.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, старим без смартфонів не обійтися: "Нафтогаз" опинився під вогнем критики через дивні вимоги.

Також наш портал інформував, "третя платіжка" за газ щомісяця – міф чи реальність: газовики поставили крапку у цьому питанні.

Крім того, ми писали, зайві нарахування ще не привід для розпачу: "Нафтогаз" звернувся до всіх платників.