Українці віддають за газ чималі суми, особливо у зимовий період, коли є необхідність опалювати свої будинки. Проте споживачі мають шанс отримати знижку. Про це нагадали в компанії "Нафтогаз".

Клієнти "Нафтогазу" можуть трохи заощадити на платіжках, отримавши знижку від компанії у розмірі 1%. Для цього достатньо своєчасно платити за блакитне паливо – до 15 числа кожного місяця.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

У газопостачальній компанії пояснили, що знижка буде застосована автоматично наступного розрахункового місяця. При цьому нараховується знижка лише за умови, що послуги було сплачено через онлайн-сервіси "Нафтогазу".

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Варто відзначити, що за мінімального споживання газу багато грошей заощадити не вдасться. Наприклад, якщо домогосподарство використало лише 10 кубів, то сума у ​​платіжці становитиме 79,6 гривні, а розмір знижки лише 79 копійок. Проте слід врахувати, що більший обсяг спожитого палива - то вищий розмір знижки у грошах.

Нагадаємо, що клієнти "Нафтогазу" платять за фіксованим тарифом – 7,96 гривні за кубометр. Також щомісяця додається платіжка за доставку блакитного палива.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, старим без смартфонів не обійтися: "Нафтогаз" опинився під вогнем критики через дивні вимоги.

Також наш портал інформував, "Для кожного індивідуально": у "Нафтогазі" підказали, що робити з проблемними платіжками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Газмережі" попередили українців, які тимчасово не користуються газом: це має зробити кожен.