Побутових споживачів газу попередили про необхідність пройти важливу процедуру до 20 числа цього місяця. Відповідне повідомлення з'явилося на facebook-сторінці Харківської філії "Газмережі".

Українцям нагадують, що крім своєчасної передачі показників газових лічильників, є ще одна процедура, з якою краще не спізнюватися.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Так, газовики закликали споживачів не затягувати з оплатою послуг із доставки газу та внести кошти на свої рахунки до 20 лютого. Це необхідно, щоб компанія могла виконувати свої функції та забезпечувати безперебійну подачу ресурсу до будинків українців.

Водночас фахівці "Газмережі" заявили, що споживачі можуть скористатися онлайн-рахунками за розподіл газу в особистому кабінеті. Електронні рахунки виставляються раніше, ніж доставляються паперові платіжки.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Важливо відзначити, що плата за доставку газу є обов'язковою і платити за рахунками потрібно всім, хто має вдома газові прилади. Тарифи на доставку фіксовані, але відрізняються залежно від регіону та густоти населення того чи іншого населеного пункту.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, третя платіжка за газ: українцям пояснили, куди йдуть гроші і чому їх потрібно сплатити.

Також наш портал інформував, українцям масово не зараховують плату за доставку газу: "Газмережі" попередили споживачів.

Крім того, ми писали, "неможливо закип'ятити воду": клієнти "Нафтогазу" шоковані різким погіршенням якості газу.