"Нафтогаз" приготував приємний сюрприз для своїх клієнтів, ввівши способи, які зроблять процес підключення до газопостачання більш простим та швидким.

Наразі українцям доступна покращена система подання заявок через додаток "Дія", що значно спрощує процедуру становлення клієнтом газопостачальної компанії.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Однією з ключових змін є те, що тепер ви можете надіслати розрахунковий номер облікової картки платника податків (ІПН) або ID-картки прямо у додатку "Дія".

Це дозволяє автоматично заповнити кілька полів заяви, позбавляючи клієнтів необхідності вручну вводити інформацію. Важливо, що з використання цієї функції необхідно активувати "Дія. Підпис".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Газ / фото: відкриті джерела
Газ / фото: відкриті джерела

Процес подання заявки став максимально простим:

  • на сайті gas.ua обирайте розділ "Клієнти" натисніть "Стати нашим клієнтом" "Приєднання";
  • відкрийте QR-сканер у додатку Дія та введіть його в QR-код, який з'явиться на сайті;
  • у мобільному додатку "Дія" відкриється запит на надсилання копії документа.
  • натисніть "Підписати", пройдіть перевірку фото (Дія порівнює ваше зображення з фотографією на документах) та натисніть "Надіслати через Дія"
  • дані копій документів ми автоматично заповняються у поля у додатку;
  • заповніть інші розділи, натисніть "Створити файл заявки" та підпишіть файл через "Дію".