До кінця лютого клієнти "Київтеплоенерго" мають встигнути пройти важливу процедуру. При цьому споживачів просять не відкладати на останній день. Відповідне попередження опублікували на facebook-сторінці підприємства.

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" звернулося до споживачів через відкриття клієнтських баз для передачі показників лічильників тепла.

Передача показників, скріншот: YouTube
Передача показників, скріншот: YouTube

Українцям нагадали, що пройти процедуру необхідно до кінця місяця, але бажано не відкладати все на останній момент, щоби випадково не забути та не перевантажувати сервіси підприємства.

"Власники бойлерів щомісяця мають подавати показання лічильників, навіть якщо вони не відрізняються від попередніх", - наголосили комунальники.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Водночас споживачам нагадали способи передачі показників:

  • через власний кабінет на сайті Центру комунального сервісу;
  • через особистий кабінет на сайті Київтеплоенерго;
  • через мобільний додаток "Комуналка";
  • через Call-центр за номером (044) 247-40-40 чи 0800404407 з мобільного.

Споживачі, які запізняться з передачею показників лічильника або не передадуть інформацію постачальнику послуг, ризикують отримати некоректні платіжки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям компенсують майже 1000 гривень за зимову комуналку: хто отримає гроші.

Також наш портал інформував, показники лічильників визнають недійсними: українцям озвучили термінове попередження.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, звідки взялися 35 мільярдів боргу: експерт запевнив, що українці вчасно оплачують комуналку.