ПриватБанк упіймали на нав'язуванні кредитних карток при обслуговуванні у відділенні. Про інцидент розповіла одна із клієнток фінустанови. Відповідний відгук з'явився на порталі "Мінфін".

Українка розповіла, що звернулася до відділення, щоб перевипустити картку для виплат. Проте співробітник "Привату" заявив, що перевипуск можливий лише за оформлення кредитки. Жінка не погодилася на такі умови та ухвалила рішення міняти банк.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Консультант Наталія відмовила мені, сказала що це неможливо без оформлення кредитної картки або картки "Універсальна" з кредитним лімітом. Вимушена закрити цю картку і стати клієнтом іншого банку, тому що кредит мені не потрібен", - поскаржилася клієнтка.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

На скаргу українки відреагували спеціалісти ПриватБанку. Вони заявили, що дії працівника відділення суперечили правилам обслуговування, оскільки оформлення кредитки відбувається виключно за бажанням клієнта.

"Оформлення додаткових послуг при отриманні картки не є обов'язковою умовою. Викладені вами дії співробітників суперечать чинним стандартам обслуговування і обов'язково буде проведена відповідна робота", - пообіцяли у фінустанові.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кредитний зашморг: українці скаржаться на Monobank через нав'язування непотрібних послуг.

Також наш портал інформував, ПриватБанк блокує рахунки для соцвиплат: українці залишаються без допомоги.

Крім того, ми писали, гроші списали шахраї, а сплачуєте відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти з цієї кризи.