Українські супермаркети перерахували ціни на найпопулярніші види м'яса, а також маринад. Скільки українцям може обійтися лютневе барбекю, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Влаштувати лютневе барбекю обійдеться українцям дуже недешево, але водночас деякі необхідні продукти стали дешевшими.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на м'ясо

Свинина шашлик у середньому продається по 207,42 гривні за кілограм, що майже на 3 гривні дешевше, ніж минулого місяця. В той самий час свинячі ребра зросли в ціні зі 185,19 до 187,20 гривні за кілограм. За підчеревок у середньому доведеться заплатити майже на 6 гривень менше – 176,73 гривні за кіло.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін
Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Яловичина гуляш подорожчала і в середньому коштуватиме 261,70 гривні за кіло. Попередній цінник становив 257,95 гривні за кіло. За ребра доведеться заплатити загалом 157,95 гривні за кіло.

Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін
Ціни на м'ясо. Фото: скрін Мінфін

Ціни на маринад

Маринад "Верес" до шашлику в середньому продається по 29 гривень за 140 грам. Продукт подешевшав лише на 33 копійки, якщо порівнювати з попереднім місяцем.

Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін
Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нова вартість доводитиме до сліз: експерти попередили, що ціна картоплі може зрости ще більше.

Також наш портал інформував, оселедець дешевшає, скумбрія "набирає" в ціні, а короп дивує стабільністю: скільки зараз коштує кілограм улюбленої риби.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, від 70 гривень за кіло: в Україні супермаркети оновили цінники на хурму, ківі та мандарини.