Деякі споживачі газу сплатили за його доставку наперед, не знаючи про те, що зміниться компанія-постачальника. Однак переплачені кошти не на той рахунок - не "згоріли" і їх можна повернути.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівська філія "Газмережі".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Зазначається, що для того, що повернути кошти, які оплачені на рахунок попереднього оператора газорозподілу, споживачам необхідно із заявою та пакетом документів звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів.

Документи, необхідні для звернення:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще
  • письмову заяву;
  • копію паспорта;
  • копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • довідку банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку та роздрукована, повинна містити IBAN карткового рахунку);
  • копії квитанцій на суму переплати.

Доставка газу. Фото: скрін youtube
Доставка газу. Фото: скрін youtube

Газовики звертають увагу клієнтів на те, що звертатися за поверненням грошей має той, чиє ім'я вказується на квитанціях про оплату.
Окрім того, щоб зекономити час, можна дізнатись у Контакт-центрі або Центрі обслуговування клієнтів розмір переплати, який також потрібно буде вказувати у заяві.

Нагадаємо, доставка газу – незаконна? Як в Україні зміняться платіжки, після важливого рішення суду.

Раніше повідомлялося, дочекайся "фінального" папірця: що потрібно знати про доставку газу.

Також, обленерго почали розсилати "листи щастя": що треба знати, щоб не залишитися без світла у розпал зими.