Клієнти "ПриватБанку", які не користуються рахунком, все-одно зобов'язані сплачувати за нього символічну сумму. Мова йде про 20 гривень щомісячно. Для того, щоб не витрачати гроші "на вітер" можна відмовитись від рахунку у фінустанові.

Про це йдеться на сайті ПриватБанку.

Клієнти ПриватБанку, які не користуються карткою більше 12 місяців поспіль і їх рахунки вважаються неактивними, все-одно повинні сплачувати комісію.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Мова йде про 20 гривень щомісяця, але не більше від залишків коштів на рахунку.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Для того, щоб зекономити кошти, можна закрити рахунок у ПриватБанку, звісно якщо не плануєте здійснювати на неї перекази у найближчий час.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Фінустанова також попереджує клієнтів про те, що комісія за зняття власних коштів з картки "Універсальна" в банкоматах і пунктах видачі готівки - 1% від суми, а у закордонних банках - 2%.

"Комісія за розрахункове обслуговування неактивних рахунків, за якими 12 місяців поспіль не було операцій (відсутні всі активні рахунки) - 20 гривень щомісяця, але не більше від залишків коштів на рахунку", - йдеться у повідомленні.

ПриватБанк. Фото скріншот з офіційного сайту
ПриватБанк. Фото скріншот з офіційного сайту

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк без попередження закриває рахунки: українці не можуть отримати свої гроші.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти із цієї кризи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, обережно з онлайн-розрахунками: Monobank взявся блокувати карти клієнтів.