"Нафтогаз" нагадав, що потрібно встигнути зробити кожному клієнту до 5 лютого, щоб потім не мати проблем із нарахуваннями у платіжках. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній facebook-сторінці газопостачальної компанії.

Починаючи з 28 лютого, стартує період передачі показників газових лічильників. Кожен клієнт "Нафтогазу" має встигнути пройти процедуру до 5 лютого включно.

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

За невчасну передачу показників споживачам загрожують неприємності у вигляді помилкових нарахувань у платіжках. Якщо оператор ГРМ не отримує актуальних даних про споживання, то розраховує суму до оплати за середнім показником.

"Якщо Ви клієнт ТОВ "Газмережі", передавайте показання лічильників з 28 січня по 5 лютого включно через сервіси ГК "Нафтогаз України". Споживачі, що обслуговуються іншими компаніями, як і раніше, передають показання своїм операторам ГРМ (міськ- або облгаз) з 1 по 5 число щомісяця", - попередили українців.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Газовий лічильник, фото: Знай.ua
Газовий лічильник, фото: Знай.ua

Передати показники лічильника можна декількома способами:

  • в особистому кабінеті "Нафтогазу";
  • смс-повідомлення на номер 4647;
  • через контакт-центр: 066-300-2-888; 098-300-2-888; 093-300-2-888.

Нагадування "Нафтогазу". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Нагадування "Нафтогазу". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, "неможливо закип'ятити воду": клієнти "Нафтогазу" шоковані різким погіршенням якості газу.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" пропонує українцям скористатися зручною послугою: спростить життя кожному.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, популярний спосіб передачі показників може не працювати: у "Нафтогазі" підказали як це швидко виправити.