Мільйони українців користуються послугами трьох мобільних операторів - Київстар, Vodafone та Lifecell. І дуже часто кожен з них дарує абонентам корисні бонуси.

Цього разу, компанія Київстар оголосила щедру акцію - клієнти можуть сплатити невелику суму та отримати послуги. Про те, як отримати тарифний пакет за 1 гривню, розповіли на офіційній сторінці мобільного оператора.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Сміливі завжди мають щастя. Тож без вагань переходьте на контракт та оплачуйте перший пакет послуг всього за 1 грн" йдеться в повідомленні

Отримати пакет послуг за мізерну плату можуть абоненти, які перейдуть на контрактну форму оплати. Це не єдиний бонус, який підготували в компанії. При "міграції" або підключенні на контракт за одним із запропонованих тарифних планів, наступні три оплати будуть за спеціальною ціною.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Як діятимуть бонуси для нових абонентів "контракту"

1) в тарифах нової лінійки LOVE UA перша оплата становитиме всього 1 грн/місяць. Наступні 3 оплати — за спеціальною ціною у пакеті "Простий старт".

2) при підключенні тарифів "LOVE UA База" та "LOVE UA Свобода", "Любов до батьків", "Любов до батьків. Домашній" перша оплата становитиме всього 1 грн/місяць.

Щоб підключити контракт, потрібно перейти в додаток "Мій Київстар".

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовний інтернет від Lifecell: як отримати "халяву" любителям мережі

Раніше портал Знай інформував, українцям загрожує подорожчання поштових послуг: процес стане повільнішим та складнішим

Також наш портал повідомляв, Vodafone запропонував "пільговий" тариф: хто може заощадити