Мобільний оператор Vodafone надав українцям шанс підключити "пільговий" тариф та кілька місяців економити на зв'язку. Хто може скористатися пропозицією, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Нещодавнє оголошення Vodafone про чергове підвищення тарифів на зв'язок дещо засмутило абонентів. На цей раз мобільний оператор вирішив порадувати приємною новиною.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Так, українці можуть підключити тариф із безлімітним інтернетом та цілою купою хвилин для дзвінків за пільговою ціною – 100 гривень. Однак не обійшлося без "АЛЕ". Скористатися пропозицією можуть лише нові клієнти, які перенесуть свій номер до мережі Vodafone.

"При переході в мережу Vodafone ви отримаєте безлімітний 4G та 1600 хв всього за 100 грн/4 тижні (за умови своєчасної оплати пакета послуг)", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Мобільний оператор наголосив, що вартість зі знижкою діє протягом 6 місяців з моменту підключення 2 пакету послуг у мережі Vodafone.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Також наш портал інформував, зв'язок стає розкішшю: Vodafone оголосив про нове підвищення тарифів.

Крім того, ми писали, рік без абонплати, сучасні гаджети та безкоштовні мегабайти: Vodafone порадує всіх клієнтів приємними подарунками.