Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми квитанціями з комуналки, є дуже важлива інформація від фахівців компанії "Yasno" Справа в тому, що деякі споживачі знають, що існують "бонуси", які допомагають при оплаті комуналки.

Однак є проблемне питання, люди хочуть знати – після нового року дані "бонуси" пропадають, чи їх ще можна використовувати – це необхідно з'ясувати.

Про це стало відомо завдяки відповідям фахівців компанії "Yasno" на запитання одного із клієнтів у соціальній мережі Facebook.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Одна з клієнток компанії поцікавилася: "Доброго дня, я хотіла б дізнатися куди поділися мої бонуси, вони дійсні тільки до нового року?".

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Експерти з компанії "Yasno" написали у відповідь: "Бонусні бали діють 2 роки (730 днів) з дати їх нарахування. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення. Ми перевіримо і обов'язково допоможемо розібратися.

Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook

Також відомо, що зареєструвавшись у програмі лояльності "Yasnoлов", клієнти можуть отримувати бонуси за оплату рахунку не менше ніж на 100% від нарахованої суми та в строк до 20 числа. А бонуси – обмінювати на знижки при купівлі товарів чи послуг наших партнерів. З деталями програми можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/yasno_pl.

Нагадаємо, українцям повертатимуть гроші за газ: зробіть це обов'язково.

Раніше повідомлялося, в "Нафтогазі" пояснили, як і куди українцям платити за доставку газу 2024 року.

Також, 11 гривень на день: українським водіям нагадали про платіж за номери, треба поспішити.