Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація від фахівців компанії "Нафтогаз". Річ у тім, що деякі споживачі досі не знають, як правильно здійснювати оплату за "транспортування" газу.

Цього разу наші читачі дізнаються, як необхідно проводити оплату за "транспортування" блакитного палива.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на запитання одного із клієнтів у соціальній мережі Facebook.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

"За доставку газу Ви повинні сплачувати Вашому Оператору ГРС, вказуючи особовий рахунок за розподіл при оплаті. Для отримання більш детальної інформації з цього питання зверніться, будь ласка, до Вашого Оператора ГРМ, оскільки ця функція знаходиться в його компетенції, - відповіли в компанії "Нафтогаз".

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Однак також варто розповісти - споживачі повинні звернути увагу, що при переході облгазу до філії "Нафтогазу" змінюються реквізити на оплату послуг з розподілу.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

У зв'язку зі зміною оператора газорозподілу змінюється тільки розрахунковий рахунок.

Коректні реквізити оприлюднюються на сайтах та соціальних мережах підприємств у регіонах, а платформи для прийому оплати автоматично оновлюються у зв'язку з розширенням ліцензійної діяльності. При цьому лицьові рахунки клієнтів залишаються ті ж самі.

Нагадаємо, "Де платіжки на 2024 рік?": в "Нафтогазі" відповіли, коли українці отримають три квитанції.

Раніше повідомлялося, в Україні зросли тарифи на комуналку, але люди могли цього не помітити: що змінилося за рік.

Також, готуй 3,5 грн: експерт озвучив прогноз про зростання тарифів на світ у 2024 році.