"Ощадбанк" роздасть подарунки у вигляді грошових сертифікатів та путівок клієнтам, які користуються кредитними картками. Про це йдеться на facebook-сторінці фінустанови.

Українці, які мають кредитні картки Mastercard від "Ощада" можуть взяти участь в акції та отримати низку приємних подарунків, серед яких путівки до Карпат, сучасних гаджетів та сертифікатів на 1000 гривень.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Щомісяця ми розігруємо нові топові призи – смартфони iPhone, планшети iPad, годинники Apple Watch, подорож у Карпати та багато іншого! А ще – 100 електронних сертифікатів мережі "Епіцентр К" на 1000 грн щомісяця", - йдеться у повідомленні.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як стати учасником акції:

  • мати кредитну картку Mastercard від "Ощадбанку";
  • здійснити оплату у розмірі від 500 гривень за рахунок кредитного ліміту.

Акція триватиме до 29 лютого 2024 року. Взяти участь можуть як нові клієнти, так і ті, хто вже давно користується карткою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, термін дії картки минув: у "Ощадбанку" пояснили, як пенсіонерам отримати нараховані виплати.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти "ПриватБанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто.