Українці скаржаться, що не можуть отримати валюту у ПриватБанку. У касах є банкноти, проте клієнти просто відмовляються їх брати. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

За словами українця, він наперед замовив у ПриватБанку валюту - 2600 доларів. Однак, коли прийшов по гроші, був неприємно здивований станом банкнот.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Замовив готівку в доларах. $2600. Приїхав отримувати — всі купюри замусолені і всі 1996 року! Інших в касі немає", - поскаржився українець.

Клієнт зазначив, що у нього склалося враження, ніби купюри спеціально відсортували, адже вони були одного й того ж року і приблизно в однаково поганому стані.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

"Хто відсортував тільки купюри 1996 року? Звичайно у кожного відділення є знайомі "міняли". І ладно були б купюри не нові зелені але хоча б 2000-х років. Але ж не ВСІ що є в касі — 1996 року, та ще й в такому стані, що в обміннику точно не візьмуть", - обурився чоловік.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та запевнили, що в касі видають виключно платіжні купюри як старого, так і нового зразків.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти "ПриватБанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто.

Також наш портал інформував, 100 тисяч пені за кредит, якого не брав: ПриватБанк здивував клієнта новорічним "сюрпризом".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, списали за секунду, а чекати на повернення місяця: клієнтка "ПриватБанку" в люті від повільної процедури.