ПриватБанк один з найпопулярніших банків в Україні. За час свого існування він обслуговує не один мільйон людей. Тому часто радує своїх клієнтів бонусами, подарунками або цікавими нововведеннями.

Відтепер українці можуть знімати кошти в іноземній валюті зі свого гривневого рахунку. Для цього вже не потрібно мати валютний банківський рахунок. Про це повідомили на офіційній сторінці ПриватБанк в Фейсбук.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Оформити заявку на отримання доларів або євро з рахунку в гривнях, можна онлайн через додаток Приват24, за допомогою телефонного дзвінка за номером 3700 або особисто звернутися до зручного відділення банку.

Після цього виберіть відділення, яке вам підходить та зручну дату.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Важливо врахувати, що заявка на отримання валюти повинна бути на суму не менш ніж 20 000 гривень, або 300 доларів/євро.

Долари. Фото: скрін youtube
Долари. Фото: скрін youtube

Замовити можна суму, яка кратна 100. В банку наголосили, що існує й обмеження. За добу операція не повинна перевищувати суму в 100 тисяч гривень. Ця послуга безоплатна і проводиться за курсом банку, який дійсний на момент оформлення заявки.

Це нововведення дозволить не стояти в чергах та відкривати рахунки в іноземній валюті, щоб обміняти гривні на долари чи євро.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ви отримали повідомлення від Приватбанку про миттєву розстрочку: що це означає

Раніше портал Знай повідомляв, 100 тисяч пені за кредит, якого не брав: ПриватБанк здивував клієнта новорічним "сюрпризом"

Також наш портал повідомляв, українцям блокуватимуть кошти на картках за неявку до ТЦК: хто може потрапити у "чорний" список