ПриватБанк пропонує українцям опцію оформлення розстрочки за SMS-повідомленням. Якщо ви отримали його, можливо, у вас виникли питання щодо цього. ПриватБанк відповів на найпоширеніші з них.

Повідомлення, яке ви можете отримати, буде ось у такому форматі: "Відправте SMS з текстом chast2 на 10060 та оформіть розстрочку на {{ATTR1}} грн з картки {{ATTR2}} на 10 місяців з комісією 2,9% щомісяця. pb.ua/1922"

Телефон. Фото: скрін Ютуб
Телефон. Фото: скрін Ютуб

ПриватБанк надає можливість оформити розстрочку на суму, вказану в SMS, через сервіс "Миттєва розстрочка". Вони просять підтвердити оформлення договору, надіславши SMS-команду, зазначену у повідомленні.

Після оформлення договору, банк повертає повну вартість покупки на вказану картку та починає щомісячне списання десятої частини суми платежу та комісії 2,9% через 30 днів. Договір оформляється протягом декількох хвилин після надсилання SMS-підтвердження. ПриватБанк повідомить вас про успішне оформлення договору SMS.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Скрін, відео YouTube договір
Скрін, відео YouTube договір

Оплачуйте щомісячні платежі на картку "Універсальна" кожні 30 днів через Приват24, термінали самообслуговування чи відділення банку. Вартість SMS залежить від тарифів вашого мобільного оператора. Договір розстрочки оформляється на 10 місяців.

Тепер, отримавши подробиці, ви можете прийняти виважене рішення щодо можливості оформлення розстрочки через "Миттєва розстрочка" від ПриватБанку.