Відповідальність за збереження та цілісність встановлених електролічильників і пломб на них несе споживач. Якщо виникає потреба у проведенні ремонту, то розпломбування робить та сторона, яка встановила відповідні пломби та/або індикатори.

Про це повідомляє преслужба "Закарпаттяобленерго".

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

У компанії попереджають споживачів про те, що у разі необхідності проведення робіт, які можуть призвести до пошкодження пломб, потрібно звертатися до осіб, які встановили ці пломби на лічильники.

Українцям пояснюють, що усі такі роботи можуть проводитися виключно у присутності уповноважених представників зацікавлених сторін, чиї пломби можуть бути пошкоджені.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

У "Закарпаттяобленерго" попереджають, що електрик, який пошкодив пломбу при ліквідації аварійної ситуації, повинен на наступний день повідомити про це особам, які встановили пломби на лічильники.

"У випадку пошкодження встановлених на ЗВТ та пристроях вузла обліку пломб або пломбувального матеріалу в результаті ліквідації аварійної ситуації суб’єкт, який виконував аварійні роботи, повинен письмово повідомити про цей факт зацікавлених осіб не пізніше наступного робочого дня", - зазначають фахівці.

А ми нагадуємо,готуйте гаманці: українцям загрожують додаткові витрати через лічильники води

Також ми дізналися, "Шо хочу, то намалюю": клієнтам "Нафтогазу" підказали, як не помилитися з показниками

Портал Знай.ua раніше повідомляв, як обійти сусідів та отримати субсидії: мають право не лише власники житла