Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що представники компанії "Нафтогаз" вирішили нагадати, коли саме мають надходити паперові платіжки споживачам побутового газу.

Виявилося, що далеко не всі клієнти "Нафтогазу" на сьогоднішній день знають, з яких чисел наповнюються поштові скриньки паперовими платіжками.

Про це стало відомо завдяки інформації від фахівців компанії "Нафтогаз" у соціальній мережі Facebook.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Один із клієнтів компанії поцікавився, коли ж будуть платіжки. У відповідь представники компанії "Нафтогаз" заявили, що паперові платіжки надходять щомісяця після 20-го числа, якщо клієнт має нарахування.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Публікація "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Публікація "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Паперові платіжки не надходитимуть у трьох випадках:

- у клієнта є переплата;
- клієнт сплатив до 12 числа;
- клієнт відмовився від паперового рахунку.

Також Ви можете зареєструватися в особистому кабінеті та в налаштуваннях змінити тип рахунку, щоб він надходив або до особистого кабінету, або на електронну пошту для вашої зручності.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Ми надсилаємо рахунки щомісяця. При цьому, якщо ви хочете отримувати раніше (відразу після формування), можна скористатися чат-ботом чи особистим кабінетом.

Для цього потрібно лише зайти до вашого особистого кабінету, переходьте в розділ "Історія розрахунків". Навпроти бажаного місяця є кнопка "Завантажити рахунок" І все – рахунок у вас одразу під рукою.

У чат-боті потрібно вибрати кнопку ОР, далі вказати "особовий рахунок" та кнопку "Завантажити рахунок" (Вказати прізвище власника рахунку).

Нагадаємо, субсидії на 2024 рік: якої допомоги чекати простим українцям.

Раніше повідомлялося, відтягувати нікуди: українців закликали терміново повірити лічильники, щоб уникнути "сюрпризів".

Також, як залишитися з грошима і без зайвих цифр у платіжках: газовики пояснили, що потрібно зробити.