З кожним днем свято Нового року стає ближчим. Тому українці починають задумуватися, що цікавого можна приготувати на святковий стіл.

Бутерброди зі шпротами та огірком стали звичними гостями на новорічному застіллі. Тому, сьогодні ми розповімо в скільки обійдеться ця святкова страва.

Ціна шпрот

За даними порталу Мінфін, середня ціна шпрот торгової марки Аквамарин в олії (150 грамів) - 72,60 гривні. Найдорожче вони коштують в Ашані - 75,40 грн. А от найдешевша ціна в МегаМаркеті - 69,80 грн.

Ціна шпрот. Фото: скрін Мінфін
Ціна шпрот. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ціна хліба

Вартість хліба залежить від виду. За даними Мінфін, найдешевше обійдеться батон Дніпровський пшеничний (500 грамів) - 12,90 грн. Другим по вартості став батон Рум'янець нарізка (450 грамів) з вартістю 23,80 грн. А от за батон Київський нарізний в середньому потрібно викласти 26,40 грн.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Ціна вершкового масла

На порталі Мінфін представлені два види масла: Яготинське (73%) та Селянське (72,5%) з однаковою вагою. Перший вид масла в середньому коштує 76,02 грн, а от за друге потрібно віддати 71,79 грн.

Ціни на масло. Фото: скрін Мінфін
Ціни на масло. Фото: скрін Мінфін

Ціна огірків

Ціни на огірки різні і коливаються від 82,90 грн до 109,90 грн. Найдешевше коштують огірки, за кілограм яких доведеться віддати 82,90. А от найдорожчим овочем є огірки колючі, за які доведеться віддати 109,90 грн.

Ціни на огірки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на огірки. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, до 76 грн за кілограм: в Україні супермаркети оновили ціни на курятину та яйця

Раніше портал Знай інформував, запаси "тануть", ціни зростають: популярні овочі обійдуться українцям дорожче

Також наш портал повідомляв, цінові гойдалки: скільки українцям доведеться заплатити за соняшникову олію та вершкове масло у грудні