Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на так званий "ранковий набір" - каву, молоко та вершки.

Другий тиждень грудня показав, що цінники на каву перед святами можуть значно знизитися. А ось молочна продукція і дешевшає, і дорожчає залежно від виду.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на каву. Фото: скрін youtube
Ціни на каву. Фото: скрін youtube

Вартість кави

Згідно з відкритою інформацією, станом на 8 грудня, якщо порівнювати з тим же періодом минулого місяця, ціни на каву макри "Nescafe Gold" знизилися у ціні з 378,32 до 374,52 грн за 210 грам. При цьому його вартість коштує від 359,90 грн (Ашан) до 384,37 грн за 210 грам (Метро).

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ціни на каву, скріншот: Minfin
Ціни на каву, скріншот: Minfin

Вартість молока

Продукт бренду "Простонаше" 1% встигло подешевшати лише на кілька копійок у середній ціні, до 38,89 грн за 900 мл. Яготинське 2,6% продається по 40,39 грн. за 900 мл.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість вершків

А ось продукт, який також часто додають у каву – вершки, також встигли знизитися в ціні. Наприклад, вершки марки "Простонаше" 10% продаються по 24,88 грн. за 200 мл. Найвигідніша пропозиція в супермаркетах "Варус" – по 22,20 грн за 200 мл.

Ціни на вершки, скріншот: Minfin
Ціни на вершки, скріншот: Minfin

Нагадаємо,свята без котлеток? Українські супермаркети оновили ціни на свинину та курятину.

Раніше повідомлялося, грудень буде ситим: супермаркети знизили ціни на деякі крупи, консерви та рибу.

Також, що ближче свята, то пустіший гаманець: нові ціни на м'ясо розорять кожного.