Кияни обурені обманом в супермаркеті мережі АТБ. Нова шахрайська схема від співробітників може залишити без копійки.

Про це написала киянка Альона Валькович у соціальній мережі Facebook.

Дівчина порадила бути уважними якщо щось купуєте в магазині АТБ. Все через те, що зараз практично на всіх цінниках зазначено акція, але внизу дрібним шрифтом написано, що акція буде через кілька днів. Таким чином безліч людей не звертаючи уваги потрапляють на гачок.


"При мені безліч людей повертали товар, принципово не хотіли брати через хитрощі даної мережі, на всі обурення покупців відповідали: "Ми не винні, це все керівництво" - поскаржилася дівчина.

Дівчина впевнена, що супермаркет просто користується тим, що покупець часто не дивиться на ціннику нічого, крім ціни і, відповідно, не бачить, що акція стартує тільки через тиждень. Але взявши такий товар на касі вас буде чекати неприємний сюрприз.

Зазначимо, що згідно з українським законодавством, такий інцидент можна назвати порушенням, адже ціна за товар повинна стояти актуальна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, що минулого тижня стався конфлікт між охоронцями одного з супермаркетів Харкова і покупцем.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що у Харкові затримали експедитора одного із супермаркетів, який намагався вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що охорона одного з харківських супермаркетів викрила чоловіка, який довгий час крав з магазину ковбасу.