Українці можуть зіткнутися з проблемами при оплаті рахунків за розподіл блакитного палива. Як уникнути непотрібної тяганини з папірцями, розповіли на facebook-сторінці Дніпропетровської філії "Газмережі".

За кожним споживачем закріплено індивідуальний особовий рахунок, який повинен зазначатися під час оплати послуг газопостачання. Номер досить довгий і його легко забути або втратити папірець, на якому він записаний.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Газовики попереджають, що якщо здійснити оплату і не вказати номер особового рахунку, то можна не сумніватися - гроші пропадуть. Звичайно, якщо витратити час, то можна написати заявку і спробувати перенаправити кошти на свій рахунок, а можна уникнути непотрібної тяганини.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Як знайти особовий рахунок, якщо забули його?

Ідентифікувати особовий рахунок не складно, він складається з 10 цифр і починається на 0320 (для клієнтів Дніпропетровської філії "Газмережі").

Знайти номер особового рахунку можна на паперових платіжках. Якщо рахунки не збереглися, то можна звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів.

Також отримати необхідну інформацію, зокрема номер особового рахунку, можна через контакт-центр за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Київстар);
  • 093-300-2-888 (Lifecell);
  • 057-708-01-87 (Укртелеком);
  • 056-747-36-35 (Укртелеком).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям з "розумними" лічильниками приписують зайві куби: у "Нафтогазі" розповіли, що робити.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" запропонував знижку при оплаті рахунків: не всім українцям сподобалася така "щедрість".

Крім того, ми писали, не буде чим борги віддавати: українцям пояснили, чого не можна робити з газовим котлом і бойлером.