Українцям надішлють електронні рахунки за доставку блакитного палива. Як заплатити за послуги по таких платіжках, розповіли на facebook-сторінці Дніпропетровської філії "Газмережі".

Частині споживачів надішлють електронні платіжки за доставку газу. Ідеться про українців, які зареєстровані в особистому кабінеті оператора ГРМ. Газовики нагадують, що з оплатою краще не затягувати та розрахуватись за послуги до 20 числа поточного місяця.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Водночас для пенсіонерів та інших українців, які отримували рахунки у паперовому вигляді, нічого не зміниться. Вони отримають платіжки поштою та зможуть сплатити звичним способом.

Як сплатити електронний рахунок?

Можна скористатися вебверсією особистого кабінету. У такому випадку у лівому верхньому кутку необхідно натиснути кнопку "Сплатити" і слідувати інструкції.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Також споживачам доступна мобільна версія особистого кабінету, де шукати опцію оплати необхідно зверху посередині екрану.

Крім того, є можливість роздрукувати електронний рахунок та сплатити його, наприклад, у касі банку або на пошті.

Як завантажити рахунок на смартфон або комп'ютер:

  • спосіб №1: з головної сторінки перейти до "Історія розрахунків" та клікнути на "Отримати рахунок";
  • спосіб №2: з головним чином країни перейти в розділ "Оплата за розподіл газу" та клікнути на "Актуальний рахунок".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи на електроенергію зростуть: що чекає на споживачів.

Також наш портал інформував, без підвищення на 15% не обійтися? Які будуть тарифи на світло, воду та газ в Україні вже з квітня 2024 року.

Крім того, ми писали, платежі більше не будуть причиною ваших сліз: у YASNO запропонували рішення, як платити менше.