Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важливі новини. Справа в тому, що Верховна Рада України цього року вже ухвалила закон про надбавки до пенсій окремої категорії громадян.

Про це стало відомо завдяки заяві народного депутата Володимира В'ятровича.

Оформлення пенсії, скріншот: YouTube
Оформлення пенсії, скріншот: YouTube

Повідомляється, що пенсіонери, які були політв'язнями в СРСР, можуть отримати надбавку до пенсії за особливі заслуги перед країною. Про це повідомив народний депутат Володимир В'ятрович.

У травні 2023 року Верховна Рада ухвалила проєкт закону №8032, згідно з яким борцям за незалежність України, які були укладені за свої переконання, надаються надбавки до пенсій у розмірі 4200 гривень на місяць із наступною індексацією.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Оформлення пенсії, скріншот: YouTube
Оформлення пенсії, скріншот: YouTube

На ці доплати можуть розраховувати ті, кого комуністичний режим піддав репресіям з політичних чи релігійних міркувань і був позбавлений волі, поміщений примусово до психіатричної установи.

"Там, де пам'ятають загиблих – будуть ті, хто захищає живих. Але нарешті ми пам'ятаємо ще й живих. Це правильний сигнал українському суспільству, ветеранам та нинішнім борцям за незалежність. Україна – держава, яка вміє бути вдячною. Україна шанує своїх героїв”, – упевнений В'ятрович.

Нагадаємо, стосується всіх працюючих пенсіонерів: ПФУ дали важливу інструкцію.

Раніше повідомлялося, "Укрпошта" порадує українців знижкою на оплату комуналки: скористатися можна до Нового року.

Також, гарантовано отримаєте гроші: кому виплати продовжили ще на півроку.