В Україні буде продовжено виплату грошової допомоги сім'ям. Дорослим нараховуватимуть 3600 гривень, а на дитину - 6600 гривень. Хорошими для українців новинами поділився прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду 1 грудня.

Уряд України разом із ЮНІСЕФ уряд продовжує програму підтримки для українських сімей. Протягом трьох місяців виплачуватимуть по 6600 гривень на дитину та 3600 гривень на дорослого члена сім'ї.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Отримуватимуть фінансову підтримку багатодітні сім'ї, які мешкають у певних регіонах.

"Мова йде про виплати для малозабезпечених багатодітних сімей у восьми прифронтових районах Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей. Такі родини зможуть протягом трьох місяців отримувати по 3600 грн на дорослого та 6600 грн на дитину", - зазначив Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Виплати на дітей, фото: Знай.ua
Виплати на дітей, фото: Знай.ua

Окрім того, в уряді вирішили продовжити програму підтримки пенсіонерів. Літнім українцям і надалі надаватимуть додаткові виплати за віком.

Хто і скільки отримає:

  • пенсіонери у віці 80 років та більше – 570 гривень;
  • у віці від 75 до 80 років – 456 гривень;
  • у віці від 70 до 75 років – 300 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші чи речі на кілька місяців: сім'ям з дітьми надають необхідну допомогу.

Також наш портал інформував, головне подати документи до 10 грудня: українці можуть отримати одноразову грошову виплату.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 86 тисяч на всю сім'ю: в Україні відкрили прийом заявок на отримання фінансової підтримки.