Передача показників електролічильника - важлива процедура, що проводиться щомісяця. Якщо її ігнорувати, то платіжка буде розрахована за середнім споживанням. У YASNO розповіли, як передати показання електролічильника, якщо забули номер особового рахунку.

Кожен клієнт YASNO може передати показники лічильника електроенергії зручним для нього способом. Працюють онлайн-сервіси, а також контакт-центр та особистий кабінет. Однак у всіх випадках потрібно пройти авторизацію, вказавши особовий рахунок. Деколи це може бути накладно.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Так, у компанії заявили про нову можливість - інформувати про обсяги спожитої електроенергії через форму передачі показань за адресою.

Як скористатися сервісом:

  • перейти на сайт YASNO і вибрати функцію "Передати показання";
  • клікнути вкладку "На адресу";
  • вибрати регіон, вулицю, номер будинку та квартири;
  • вказати кількість зон лічильника;
  • ввести свідчення та вказати номер телефону.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Процес займе від сили кілька хвилин, але дані будуть успішно передані та враховані оператором розподілу при розрахунку обсягу споживання, а далі – для формування платіжок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Не вірте": у YASNO розвінчали міф, який не дає спокою споживачам електроенергії.

Також наш портал інформував, платіжки більше не будуть причиною ваших сліз: у YASNO запропонували рішення, як платити менше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, підвищення тарифу та початок російських атак: міністр енергетики відповів на хвилюючі питання.