Зараз українці сплачують за газ двома платіжками - за спожитий та транспортування двом різним компаніям. В зв'язку з переходом до газопостачальної компанії "Нафтогаз", для частини українців зміниться й підприємство, куди оплачувати за доставку.

Під контроль компанії "Нафтогазу" перейшли відразу три нових регіони. Йдеться про Черкаську, Чернігівську та Волинську області. Про це повідомили на офіційній сторінці компанії.

Черга до "Нафтогазу", скріншот: YouTube
Черга до "Нафтогазу", скріншот: YouTube

Більшість українців вже є клієнтами "Нафтогаз", якому й платять за спожитий газ. Але є ще друга платіжка - за доставку газу, яка здійснюється іншій компанії. Тому, для мешканців приєднаних регіонів, оплата буде здійснюватися по-новому.

Якщо раніше платіжки оплачувалися до облгазів, то зараз за це відповідатимуть філії "Газмережі". Вони забезпечуватимуть розподіл природного газу та будуть дбати про безперебійне газопостачання до помешкання українців.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube

Зі зміною газорозподільчою компанією, змінюється й способи оплати. Про те як зміняться реквізити та куди потрібно передавати показники лічильника мешканців Черкаської, Чернігівської та Волинської області мають повідомити згодом.

Зараз під контролем "Нафтогазу" вже 17 філій, які обслуговують близько 7,7 мільйонів українців.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, до 100% знижки на світло, газ та опалення: хто може оформити

Раніше портал Знай інформував, над бідними пенсіонерами зжаляться: в 2024 році буде додаткова підтримка

Також наш портал повідомляв, 450 гривень на оплату комуналки: тисячам українців перерахують гроші