Кухонна мийка завжди забруднюється швидше всього. Часто вимити її здається нереальним, адже застарілий жир та плями – давня проблема.

Та господині розповіли декілька дієвих способів, які вмить зроблять мийку блискучою та допоможуть надовго забути за плями та жир.

Мило для посуду

Це досить простий, але ефективний метод. Для приготування розчину варто змішати теплу воду з великою кількістю мила для посуду. Це краще зробити у великій ємкості. Губку варто змочити у цій воді та протерти поверхню раковини, а особливу увагу приділіть місцям, де накопичився застарілий жир. Видалити залишки мила можна просто промивши раковину теплою водою.

Мило, скріншот: Youtube
Мило, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Оцет та харчова сода

Оцет і харчова сода – гідний тандем для боротьби з застарілими плямами жиру. До того ж, вони нададуть яскравого блиску мийці. Соду варто насипати у злив раковини, а потім залийте цю соду чашкою оцту. Цю суміш варто залишити на мийці на декілька хвилин, щоб хімічна реакція прибрала жир. Після цього губкою, або щіткою протріть місця, які вважаєте проблемними. А потім лише змийте теплою водою.

Сода, оцет, фото з відкритих джерел
Сода, оцет, фото з відкритих джерел

Сіль та лимон

Такий скраб ефективно бореться з жировими плямами на мийці. Лимон треба розрізати навпіл, і розрізану сторону засипте сіллю. Розрізаними половинками з сіллю варто втирати поверхню мийки, на якій накопичився жир. Абразивна властивість солі та кислоти лимона допоможуть прибрати навіть жир, який давно в’ївся у поверхню. Після процедури варто буде лише змити залишки засобу теплою водою.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, газети бабуся зберігала не просто так: лайфгак із TikTok допоможе позбутися смороду в меблях

Раніше портал Знай інформував, скоро ця пліснява зжере і вас: як позбутися напасті у ванній без шкідливої ​​хімії і назавжди

Також, наш портал повідомляв, ви вибирали ковдру неправильно: яку потрібно купити, щоб вона справді гріла