Нещодавно, в газопостачальній компанії "Нафтогаз" розповіли про нововведення - електронну платіжку в терміналі Ощадбанку. Завдяки цьому, ряд звичних процедур будуть спрощені.

Але попри всі плюси цієї платіжки, споживачі знайшли одну вагому проблему. В коментарях, одна з українок зазначила, що платіжні документи, видані через термінал самообслуговування швидко псуються.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

"Через рік вже неможливо прочитати такий чек" зауважила клієнтка

В компанії порадили, як зберігати платіжки, адже документи видані через термінал самообслуговування можуть швидко зіпсуватися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

За словами експертів в якості альтернативи можна використати аналогічні послуги через онлайн-сервіси. Саме так можна зберігати не лише платіжні документи, а й акти звірки, різні довідки. З плином часу всі документи в онлайн форматі не можуть зіпсуватися, а за необхідності їх можна завантажити та роздрукувати без зайвих зусиль.

Обирати паперові або документи в онлайн форматі особиста справа кожного споживача. В компанії "Нафтогаз" неодноразово нагадували, що квитанції про оплату різних форматів мають однакову силу. Але саме електронні зберігають наше навколишнє середовище та дають змогу оплатити послуги раніше ніж прийде роздрукована платіжка.

Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін
Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, без довгих черг та зайвих нервів: українцям пояснили як виконати просту процедуру онлайн

Раніше портал Знай інформував, нові виплати на дитину: батьки можуть одноразово отримати 25 тисяч гривень

Також наш портал повідомляв, українців, які постраждали від війни, підтримають копійкою: є два дні для подання заявки