Більшість дій пов'язаних з комунальними платежами можна виконати онлайн. Оплатити платіжки, передати покази лічильника, сформувати та роздрукувати квитанції.

Але є питання, які вимагають особистої присутності громадянина в Центрі обслуговування. На офіційній сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі з'явилася інструкція, яка полегшить життя українцям. Щоб не витрачати час в чергах, записатися в Центр обслуговування клієнтів можна онлайн.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Для досить виконати 3 простих кроки:

1) Перейдіть за посиланням на сайт Київських електромереж. Серед списку наявних Центрів, оберіть для себе найзручніший. Щоб записатися, необхідно натиснути кнопку "записатися" напроти вибраного ЦОК.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

2) Далі потрібно заповнити спеціальну, обравши дату та час візиту. Переконайтеся, що всі дані заповнені правильно та натискайте відправити.

3) Якщо все вказано вірно, вам на електронну пошту надійде лист повернення. Тоді, вам залишається тільки прийти в обрану дату та час, без черг та зайвих нервів.

Процедура запису онлайн до ЦОК в різних регіонах схожа. Можуть відрізнятися незначні деталі та посилання для реєстрації.

Платіжка за світло. Фото: скрін youtube
Платіжка за світло. Фото: скрін youtube

Також фахівці нагадали, що через чат-бот можна виконати наступні процедури: передати показники лічильника, оформити договір на приєднання до електромереж, замінити або замовити перевірку лічильників.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, не варто впадати у паніку: як відновити важливий для кожного пенсіонера документ

Раніше портал Знай інформував, з субсидією можна попрощатися: коли ви точно втратите допомогу

Також наш портал повідомляв, "Третій місяць без грошей": українцям перестали доставляти пенсії