Для всіх наших шановних читачів, котрі уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є одна вельми пізнавальна новина. Справа в тому, що компанія "Нафтогаз" разом із державним банком "Ощадбанк" запустили послугу отримання платіжки за газ у банківських терміналах

Про це стало відомо завдяки новій публікації компанії "Нафтогаз" у соціальній мережі Facebook.

У компанії "Нафтогаз" заявили, що тепер не потрібно чекати на паперовий рахунок або згадувати, куди він подівся. Платіжні документи для користувачів сервісу доступні у понад 2,5 тисячах терміналів самообслуговування.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Рахунки можна роздрукувати після 10-го числа і одразу сплатити. Для клієнтів ЦК "Нафтогаз України" послуга безкоштовна. Щоб скористатися сервісом, необхідно ввести в пошук "Нафтогаз" quot; та вибрати потрібну дію.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Наступним кроком - запровадити свій особовий рахунок та прізвище у відповідних полях. Після цього ви зможете сплатити рахунок або надрукувати сформовані документи:

- рахунок за газ;

- акт звірки розрахунків;

- довідку про відсутність заборгованості.

Публікація "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Публікація "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що до кінця 2023 року пенсіонерам будуть доступні різні види доплат: від ООН, надбавки за віком та доплати батькам із неповнолітніми дітьми.

Збільшення пенсій пов'язане із віком пенсіонерів:

- від 70 до 74 років – 300 гривень,
- від 75 до 80 років – 456 гривень,
- від 80 років і старше – 570 гривень.

Важливо зазначити, що мінімальна пенсія у 2093 гривні залишиться незмінною.

Нагадаємо, з субсидією можна попрощатися: коли ви точно втратите допомогу.

Раніше повідомлялося, готуйтеся платити більше: комуналка у грудні не порадує українців.

Також, пенсіонерам готують низку доплат: дозволить не померти від голоду, але не більше.