Українки можуть взяти участь у новій програмі підтримки та отримати до 8000 доларів. Кошти надаються для відкриття чи розвиток своєї справи. Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.

Українки можуть одержати до 8000 доларів на власну справу. Для цього потрібно взяти участь в освітньо-грантовій програмі "Початок" для підприємців. Вона створена для підтримки тих, хто тільки мріє про свій бізнес та тих, хто вже має власну справу та хоче розвиватися.

Українки підприємиці. Фото: Youtube
Українки підприємиці. Фото: Youtube

"200 найяскравіших учасниць залучать по $3 000 на розвиток бізнесу, а дві учасниці, які презентують найкращі ідеї, додатково отримають по $5 000", - йдеться в повідомленні.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Програма пропонує онлайн та офлайн навчання з маркетингу, продажу, фінансового планування, цифрової трансформації та багато іншого. Бажаючі мають подати заявки на участь у програмі до 30 листопада. Зробити це можна за посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, до 45 000 гривень на руки: українцям допоможуть стати на ноги, хто може отримати допомогу.

Також наш портал інформував, мінімум 10 800 гривень: українцям зарахують на карти нову допомогу, хто і як може оформити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, надішліть заявку - заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.