Українцям анонсували нове підвищення тарифів На цей раз це не на комунальні, а ритуальні послуги. Коли чекати на подорожчання, повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Тарифи на ритуальні послуги хочуть змінити вже наступного року. Подорожчання не буде глобальним і поки торкнеться лише мешканців Білої Церкви, що на Київщині.

Ритуальні послуги. Фото: скрін youtube
Ритуальні послуги. Фото: скрін youtube

Так, у Білоцерківській міськраді відбулося обговорення актуальності тарифів на ритуальні послуги. Зазначається, що діючі розцінки було затверджено ще 2020 року і на сьогоднішній день далекі від економічно обґрунтованих.

"Враховуючи пандемію та початок повномасштабного військового вторгнення, у 2022 році не було перегляду жодних тарифів. Тому зараз запущено процедуру приведення тарифів до економічно обґрунтованих на послуги, які надає комунальне підприємство", - заявив перший заступник міського голови.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ритуальні послуги, скріншот: YouTube
Ритуальні послуги, скріншот: YouTube

Скільки доведеться платити за поховання у 2024 році, у міськраді поки не повідомили.

Варто зазначити, що нещодавно аналогічне рішення ухвалили у Житомирі. Там розцінки на ритуальні послуги зросли на 65-100% залежно від виду послуги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зміниться система оплати та подорожчає проїзд: які зміни чекають на українців.

Також наш портал інформував, в Україні запровадили нові граничні тарифи на електрику: кого торкнеться насамперед.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, сума у ​​платіжці злетить до 8 тисяч: коли і чому українці почнуть більше платити за опалення.