Українські сім'ї можуть одержати грошову допомогу на дитину від благодійного фонду "Добро Тут". Хто і як може подати заявку на отримання виплати, пояснили на facebook-сторінці організації.

Українські сім'ї, які мешкають у Дніпрі, можуть подати заявку на отримання грошової виплати від фонду. Допомога надається сім'ям з дитиною, яка потребує допомоги у лікуванні. Наприклад, в проведенні операції.

Українці із дітьми. Фото: скрін youtube
Українці із дітьми. Фото: скрін youtube

Передбачається, що грошову допомогу отримають сім сімей. Для кожної дитини буде виділено близько 70 тисяч гривень.

"Ми розраховуємо допомогти 7 родинам. 500 000 грн буде розподілено нашими волонтерами-добровольцями. Тож рішення прийматиметься не однією людиною чи командою, що гарантує обʼєктивність та неупередженість", - йдеться у повідомленні фонду.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube
Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

Як подати заявку на допомогу

Батьки дитини, яка потребує лікування, можуть надіслати свою історію на електронну пошту: 1000dobrotut@gmail.com. У листі потрібно вказати ПІБ, контактний номер телефону та завірені печаткою медичні документи, що підтверджують діагноз дитини.

Раніше портал Знай повідомляв, вартість ліків компенсують частини українців: хто у списку щасливчиків.

Також наш портал інформував, щонайменше 10 800 гривень: українцям зарахують на карти нову допомогу, хто і як може оформити.

Крім того, ми писали, деяким українцям виплатять по 50 тисяч гривень: хто може отримати гроші.